Tasta Spa

Personvern

Informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på din datamaskin. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske på din innlogging, forbedring av brukeropplevelsen for eksisterende kunder og som del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker denne websiden setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil 1 år.

Vi bruker informasjonskapsler i vår markedsføring og til analyse av trafikk mtp. forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandles av oss til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkendes datamaskiner. Eksempler på verktøy vi bruker er Facebook, Instagram og evt. andre sosiale medier.

Unngå informasjonskapsler

Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin ved å angi dette i innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at du for eksempel ikke vil kunne logge inn på diverse sider dersom du avviser alle informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler

Du kan slette alle informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin fra innstillingene i din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer mellom ulike nettlesere.

Personopplysninger

Personopplyysninger er opplysninger som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson. Eksempelvis behandler vi navn, telefonnummer, e-postadresse og timehistorikk.  Personopplysninger lagres først og fremst for å administrere og gjennomføre kundeforholdet, og for å behandle og utføre dine timebestillinger. 

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger. Ta kontakt med Tasta Spa, så eksporterer vi dine data. Du kan også be om å få rettet eventuelle feil.